Voorbeelden van Data @ Work

Om u een indruk te geven van wat wij voor u kunnen betekenen, geven wij onderstaand een paar voorbeelden van onze data-oplossingen, die wij voor onze klanten gerealiseerd hebben.

Applicatie voor aanmaak Dataset Tarieven

Voor een zorgverzekeraar is een programma ontwikkeld, die uit meerdere databronnen gegevens combineert en bewerkt tot 1 gegevensset met premietarieven. In een geautomatiseerd verwerkingproces wordt een groot aantal deelselecties uitgevoerd, die deze gegevensset bewerken tot een mailingbestand voor klanten.

De applicatie is ontwikkeld met behulp van Microsoft Access en Excel, waardoor de kosten voor de opdrachtgever beperkt bleven.

Experimentele cloud-applicatie

Momenteel werken wij aan een experimentele cloud-applicatie, waarin data wordt opgeslagen in een SQL-server in de cloud, om vervolgens voor raadplegen en bewerkingen op smartphones beschikbaar wordt gemaakt. Als dataset wordt een Curriculum Vitae gebruikt.

       

(afbeeldingen van weergave op smartphone)

 

De applicatie is ontwikkeld in Visual Studio LightSwitch en de data + website worden gehost in Windows Azure, de cloudservice van Microsoft. Voor de realisatie van rapportages is gebruik gemaakt van een cloud-abonnement voor Office 365. De complete applicatie is volledig flexibel van opzet en investeringen in de huur van de cloudservices zijn volledig naar eigen wensen te bepalen.

Offerte Generator

Een schadeverzekeraar beschikte over een programma om voor aspirant-verzekerden een premieberekening uit te voeren voor een WIA-verzekering. Het programma produceerde een outputbestand, waarin de gegevens van de premieberekening werden vermeld, en deze gegevens werden vervolgens handmatig door medewerkers overgenomen in een MS Word offertedocumenten.

Wij ontwikkelden een WIA Offerte Generator, die op jaarbasis de schadeverzekeraar 500 man/vrouw-uren bespaarde! Een schematische voorstelling van de werking van deze applicatie is hieronder weergegeven.

Bedrijfsapplicatie

 

business tools

Home | Login

Copyright © 2013. All Rights Reserved.